2018/2019 dukte allom

Na verleden jaar een huis te hebben gebouwd is het op fotografie gebied erg stil geworden. Op social media en dergelijke heb ik al tijden geen reclame meer gemaakt.
Waarom is dan de vraag? Door stress heb ik ervaren dat het beter is wat rustiger door het leven heen te gaan. Dat reflecteert zich ook terug in de fotografie. Dit wil echter niet zeggen dat ik het niet meer leuk vind om te doen of dat ik er mee zou willen stoppen.
Integendeel, ik wil juist meer tijd toe leggen aan hen die mij nog steeds boeken. Echter maak ik daar geen reclame meer voor zodat het aantal fotoshoots wat minder word de komende tijd.

Mijn prijzen zijn nog steeds zeer concurrerend en men weet mij nog altijd te vinden. Dat vind ik plezierig. Mijn fotografie is nog altijd in ontwikkeling en in beweging. Juist hierdoor probeer ik mij nog altijd te onderscheiden van de overige fotografen in de alom vertegenwoordigde regio.
Het is een vrij beroep, maar er zit veel kaf tussen het koren dat nog gescheiden moet worden zullen we maar zeggen.
Veel starters bieden bijvoorbeeld tegen een budget prijs bruiloften aan. Houd er rekening mee dat zij vaak geen extra apparatuur bij hebben als het stuk gaat, dat zij niet de ervaring hebben zoals iemand die al 10 jaar ruimschoots bruiloften fotografeert. Er is echt een immens verschil in foto's en zo ook emoties die wel of niet vast gelegd worden.

Ik wil iedereen een kans bieden en het is niet mijn bedoeling om startende fotografen te belemmeren in hun doen en laten. Maar je trouwt als het goed is maar 1 keer. Laat anders een startende fotograaf die je kent mee lopen op een bruiloft. Hij of zij is daar bij mij welkom in en kan dan direct mee kijken en leren hoe het moet. Het heeft dan 2 voordelen waarbij u toch gedegen foto's krijgt en de vriend/vriendin/ het familielid de kans krijgt te leren.

Ik ben jullie graag van dienst ;-)