2016, een nieuw jaar vol met nieuwe belevingen.

2016, welkom in het nieuwe jaar zullen we maar zeggen. Ook dit jaar staat weer bol van mooie belevingen en vast en zeker ook de nodige uitdagingen.
Er staan reeds alweer de nodige shoots ingepland. Tevens zijn er ook al enkele datums niet meer beschikbaar voor bruiloften. Wees er tijdig bij mochten jullie nog een bruiloftsfotograaf zoeken.

Mijn tarieven hebben een kleine stijging gemaakt om de kosten wat te dekken. Eind 2015 is er veel geïnvesteerd in nieuwe lenzen, flitsapparatuur, een nieuwe pc en een opleiding.
Dit alles komt uiteraard ook weer ten goede in de kwaliteit van de foto's.
De Bruiloft pakketten zijn trouwens uitgebreid met 3 pocket fotoboekjes gratis bij ieder pakket!

Aangezien de vorige workshop goed bevallen was ben ik direct verder gaan zoeken naar wat nieuws. Nu blijkt er een fotografe in Nederland gespecialiseerd te zijn in voornamelijk natuurlijk licht in combinatie met een groot open diafragma.
Willy Kers is een zeer actieve moeder van 4 kinderen die schitterende beelden weet vast te leggen welke haast onrealistisch lijken. De verwachting is dat deze manier van fotograferen zeer goed aansluit op bruiloften en portret fotografie op een buitenlocatie.

Kortom, het ziet er allemaal weer bewogen uit voor het nieuwe jaar. Mag ik jullie nog tegemoet zien voor een mooie reeks foto's? Ik ben jullie graag van dienst!

Anton van den Akker
Fotovandenakker.nl