Het einde in zicht van 2015

Met nog een bijzondere bruiloft in het verschiet is het de periode voor bruiloften alweer bijna op zijn einde. Het was weer een bewogen jaar met veel leuke en vooral ook mooie bruidsparen.
Komend jaar nadert alweer snel, het is weer vroeg donker en de sfeerverlichting komt weer op tafel.
Voor mij de tijd weer om mijzelf verder te ontwikkelen in de fotografie. Komende November heb ik weer een 2 daagse cursus bij topfotograaf Damon welke al meermaals onderscheiden is als een van de beste fotografen in Nederland en regionen.
Ik denk dat er al gezegd kan worden dat dit weer 2 intensieve dagen gaan worden boordevol van informatie en kunde.
Stilstaan is achteruitgaan, en dat is wel het laatste dat ik wens te hebben. Ik kijk alweer halsreikend uit naar bruidsparen die alvast weer wat vastleggen voor komend jaar. Wil je een kosteloos informatief gesprek neem dan gerust contact op. Ik kom graag een keer bij u langs om mijzelf toe te lichten.